Nikolay Chochev

Nikolay Chochev

Николай Чочев е уеб експерт, трейнър и предприемач с богат опит в уеб технологиите и маркетинга. В момента е собственик и основен двигател на дигитална агенция Timag. Занимава се с уеб от над 10 години, в момента също така трейнър в частна академия и докторант към ФМИ на ПУ „Паисий Хилендарски” по уеб дизайн & дигитален маркетинг.

Чочев се е занимавал с PHP, HTML, CSS, JavaScript, C#, а в момента основно с маркетинг, като вече работи повече от 10 години в IT индустрията. Има опит с фирмени обучения и семинари, привърженик на отворения код, а любимите му платформи са WordPress и OpenCart. Опитът му в ИТ индустрията го прави специалист в изработката на онлайн магазини и управление на CMS системи, както и техният маркетинг след това.

Ники обича да участва в обучения, конференции, start-up проекти, ИТ събития, да си поставя големи цели и да се развива като предприемач и маркетинг експерт. Основно хоби да помага на тепърва прохождащи в ИТ индустрията – винаги можете да го потърсите чрез личната му Фейсбук страница или на личният му уеб сайт!

Сесия

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *